Avui 25 d’abril
del 2013 hem anat al Taiet a
veure com funciona un restaurant de veritat,el Putxo ens a ensenyat com
treballen.
Primer vam anar a l’hort del Taiet que se on cultiven els
aliments com les: escarxofes,les faves els tomàquets i altre mena
d’hortalisses.
Després vam fer veure que el quim portava la carn el peix
i nosaltres els aliments de l’hort i els vam dur tot a les neveres.
Després vam anar a les cuines on preparaven gelat de
xocolata.
Vam assentar-nos a una taula on uns fèiem de clients
(l’Eloi la Julia c., la Kàtia, el Yohual, el Pol i la María) també hi havíem uns que feien de cuiners(la Julia P., el Bernat i la Marta) hi havien uns brasers (l’Arnau, la Eva, el Nil, el Ayoub i
el Guillem) sobretot hi havia un cambrer (el Biel).
Allà vam fer com si fos un restaurant i vam demanar…
Després vam fer-li al Putxo les preguntes que ens havien sorgit a la classe i ens les va aclarir.
Vam anar a la bodega on vam trobar l’avi pelant faves
després també vam anar on hi havien els vins i el Putxo ens va ensenyar a un
lloc on abans es guardava el vi en líquid.
A sigut molt divertit i interessant fer aquesta sortida!!!
Júlia C i Eloi.
Els Artistes Misteriosos.
Hola soc la Kàtia, a mi m'ha agradat molt anar al Taiet el que més em va agradar va ser veure el celler i fer de clients. Ara m'agradaria anar un dia a menjar amb tots vosaltres.
ResponEliminaPetonets, Kàtia.
hola soc el Biel, Katia tens rao va ser molt divertit, a mi amb va agradar molt fer de cambrer parque vam fer una mica de comedia i el joc acell de fer veure que nosaltres erem els pajesos,va ser molt divertit.
ResponElimina