dimarts, 2 d’octubre del 2012

Ja estem a Juneda

Hola a tots i totes avui els Artistes Misteriosos hem fet  a la tarda el taller de transformació d'aliments, hem fet butifarres els passos que hem seguit han estat:

1er hem tallat la carn de porc amb uns ganivets.
després ho posavem a la maquina que ho triturava.
un cop tota la carn triturada ho hem pesat per poder saber amb exactitut quanta sal i pebre haviem de posar per condimentar.

Ens ha dit la Maribel que per cada Kg de carn haviem de posar 12 grams de sal i hem fet el calcul: si teniem 7 kg de carn hem de posar 84 grams de sal.
I per cada Kg de carn haviem de posar 2 g de pebre, per tant haviem de posar 14 g.

Ho hem remenat amb les mans, després ho hem tornat a posar a la maquina on previament la Maribel havia posat els budells que recobreixen la carn i li dona la forma a la butifarra.

Un nen posava la carn, un altre girava i l'altre aplastava.




Ens ha sortit buna super butifarraaaaaaa.















Ens ho hem passat super bé.




6 comentaris:

  1. Que us sembla el que anem fent?
    Avui menjarem aquestes botifarres mmmmm

    ResponElimina
  2. Hola Artistes misteriosos!!

    Vaya súper butifarra!! seguro que os ha quedado buenísima!!
    espero que la hayais disfrutado y que lo esteis pasando súper bien!!
    Estamos impacientes para ver que obras de arte haceis con las harinas, la miel y el huerto!!
    Un beso para todos, adeuuu!!
    TKM Yohual



    ResponElimina
  3. Hola artistes misteriosos!!

    ¿Como lo estan pasando?, espero que muy bien, que cantidad de cosas ricas que estais haciendo butifarra mmm que bueno!!. Yo quiero probar!
    Besos para todos!

    Fernando y Pito(el gato)

    ResponElimina
  4. Hola soc la Marina la germana del Pol quina enveja que em feu .
    Que us u passeu molt be!!!
    Bona nit
    Marina Puig

    ResponElimina
  5. hola soc el pol dema tornem i si marina ans u estem pasan molt be.
    petons artistes misteriosos.

    ResponElimina
  6. hola katia soc el pol el teu germa preferit, m'has de portar un tros de de butifarra a la maleta quins bons records em porta tot aixo!!!!

    ResponElimina