dijous, 21 de març del 2013

Sorpresa gastronòmica i Art comestible



Hola a tots i totes hem fet “chuches” amb gelatina, ha estat genial fer aquesta recepta ja que ens ha sorprès molt el resultat.
Ja que hem pogut observar com ha canviat la textura de les nostres”chuches”.

• 1 sobre de gelatina neutra
• 1 sobre de gelatina de sabor (maduixa, llimona, “frambuesa”)
• 150 gr. de sucre
• 200 ml. d'aigua
• sucre per decorar
Elaboració de la recepta de Llaminadures casolanes:
Posa a escalfar l'aigua en una cassola. Abans que comenci a bullir, tira la gelatina neutra i remou. Després aboca la gelatina de sabor i remou. Afegeix el sucre i remou fins que es dissolgui.
Aboca el contingut sobre motlles amb formes o una glaçonera i deixa refredar. Deixa reposar unes hores fins que es solidifiqui. Desemmotlla i serveix.
Repeteix la recepta amb cada gelatina de sabor, així obtindràs llaminadures de diferents sabors i colors.
També amb la batedora vam batre la gelatina de maduixa i va quedar súper esponjosa, teníem el dubte de com quedaria i avui hem pogut comprovar que ens ha quedat com una “nube” molt bones i gustoses.








Art comestible: BOMBONS
També hem fet uns bombons que els hem farcit amb ametlles, cereals i cagarrets.
La recepta que hem seguit ha estat aquesta:
Per la primera base:
  • 250g de xocolata Nestle postres (o per l'estil)
  • 50g de mantega pomada
  • 125ml de nata líquida
Per la segona base: (30 bombons aprox.)
  • 200g de xocolata de cobertura amb llet
  • 50g de mantega pomada
  • 125ml de nata líquida
  •  

Mmmmmm demà ja els provarem i us direm com han estat de bons!!!!



3 comentaris:

  1. Júlia Palet

    Els bombons i les golosines estaben molt bons.

    ResponElimina
    Respostes
    1. hola soc el Biel ,tens rao Júlia palet les golosines i els bombons estaben super bons.

      Elimina
  2. diumenge dia de rams vam venei el llorer despres vam entrar a misa i estava inpasienta per manjarme les golosines i les garlandes.

    ResponElimina