Hola a tots i totes hem fet “chuches” amb
gelatina, ha estat genial fer aquesta recepta ja que ens ha sorprès molt el
resultat.
Ja que hem pogut observar com ha canviat la
textura de les nostres”chuches”.
• 1 sobre de gelatina neutra
• 1 sobre de gelatina de sabor (maduixa, llimona,
“frambuesa”)
• 150 gr. de sucre
• 200 ml. d'aigua
• sucre per decorar
Elaboració de la recepta de Llaminadures
casolanes:
Posa a escalfar l'aigua en una cassola. Abans
que comenci a bullir, tira la gelatina neutra i remou. Després aboca la
gelatina de sabor i remou. Afegeix el sucre i remou fins que es dissolgui.
Aboca el contingut sobre motlles amb formes o
una glaçonera i deixa refredar. Deixa reposar unes hores fins que es
solidifiqui. Desemmotlla i serveix.
Repeteix la recepta amb cada gelatina de
sabor, així obtindràs llaminadures de diferents sabors i colors.
També amb la batedora vam batre la gelatina de
maduixa i va quedar súper esponjosa, teníem el dubte de com quedaria i avui hem
pogut comprovar que ens ha quedat com una “nube” molt bones i gustoses.
Art comestible: BOMBONS
També hem fet uns bombons que els hem farcit
amb ametlles, cereals i cagarrets.
La recepta que hem seguit ha estat aquesta:
Per la primera base:
- 250g de xocolata Nestle
postres (o per l'estil)
- 50g de mantega pomada
- 125ml de nata líquida
Per la segona base: (30 bombons aprox.)
- 200g de xocolata de
cobertura amb llet
- 50g de mantega pomada
- 125ml de nata líquida
Mmmmmm demà ja els provarem i us direm com han
estat de bons!!!!
Júlia Palet
ResponEliminaEls bombons i les golosines estaben molt bons.
hola soc el Biel ,tens rao Júlia palet les golosines i els bombons estaben super bons.
Eliminadiumenge dia de rams vam venei el llorer despres vam entrar a misa i estava inpasienta per manjarme les golosines i les garlandes.
ResponElimina