dimecres, 8 de maig del 2013

CREPES



Avui hem fet la segona recepta d’aquest mes culinari.
Hem preparat les Crepes que provenen de la regió de Bretanya a l’oest de França, ja que el pare de la Kàtia es francès.
Les crepes s’elaboren amb una massa feta a base d’ous, farina, llet i mantega, aquestes poden ser salades o dolces, i tenen la forma de disc.
Primer hem preparat la massa, nosaltres tenint en compte a tots els companys hem utilitzat “maizena”, ous, llet i sucre, ja que hem preparat crepes dolços. Un cop ja teníem la massa feta  la hem deixat un parell d’hores a la nevera.

A les 15:00 hores ens hem posat en acció i hem preparat les nostres crepes, quan tothom tenia la seva “crepe” ben farcida, uns amb xocolata i altres amb sucre, ens hem fet la foto de rigor i ens les hem menjades.

Ens han quedat boníssimes!!!

20130508_103913.jpg20130508_103906.jpg20130508_104116.jpg20130508_104254.jpg20130508_104242.jpg20130508_105139.jpg20130508_105417.jpg





7 comentaris:

  1. hola soc el Biel els crepes que em fet abui estaben dalisiosus!!!!,amb la nocilla i tot bueno que estavan molts bons.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Biel, bons no, boníssims.
      Espectaculars!!!! Jajaja
      Per escurar el plat oi?

      Elimina
  2. Hola soc el Nil a mi emb va encantar fer les crepes la nocilla li donava un toc molt bo.

    Per sert els artistes misteriosos t'esperem Fernando.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Nil estaven molt bones les CREPES!!

      eso eso Fer vení!!!!

      Elimina
  3. Hola sóc l'Eloi,les crepes no eren bones eren boníssimes parlant de menjar FERRRRRRRRRR ven a hacernos algun plato de Uruguay y de paso nos divertuimos un poquito jajajajajajajajaja

    ResponElimina
  4. Hola sóc l'Eloi, les crepes no eren bones eren boníssimes parlant de menjar Ferrrrrrrrrrrrrrr ven a hacernos algun plato de Uruguay y nos divertimos un poquito jajajajajajajajajajajajajajajajaja.

    ResponElimina