Avui hem fet la
segona recepta d’aquest mes culinari.
Hem preparat les
Crepes que provenen de la regió
de Bretanya a l’oest de França,
ja que el pare de la Kàtia es francès.
Les crepes
s’elaboren amb una massa feta a base d’ous, farina, llet i mantega, aquestes
poden ser salades o dolces, i tenen la forma de disc.
Primer hem preparat
la massa, nosaltres tenint en compte a tots els companys hem utilitzat
“maizena”, ous, llet i sucre, ja que hem preparat crepes dolços. Un cop ja
teníem la massa feta la hem deixat un parell d’hores a la nevera.
A les 15:00 hores
ens hem posat en acció i hem preparat les nostres crepes, quan tothom tenia la
seva “crepe” ben farcida, uns amb xocolata i altres amb sucre, ens hem fet la
foto de rigor i ens les hem menjades.
Ens han quedat
boníssimes!!!
hola soc el Biel els crepes que em fet abui estaben dalisiosus!!!!,amb la nocilla i tot bueno que estavan molts bons.
ResponEliminaBiel, bons no, boníssims.
EliminaEspectaculars!!!! Jajaja
Per escurar el plat oi?
Hola soc el Nil a mi emb va encantar fer les crepes la nocilla li donava un toc molt bo.
ResponEliminaPer sert els artistes misteriosos t'esperem Fernando.
Nil estaven molt bones les CREPES!!
Eliminaeso eso Fer vení!!!!
Hola sóc l'Eloi,les crepes no eren bones eren boníssimes parlant de menjar FERRRRRRRRRR ven a hacernos algun plato de Uruguay y de paso nos divertuimos un poquito jajajajajajajajaja
ResponEliminaHola sóc l'Eloi, les crepes no eren bones eren boníssimes parlant de menjar Ferrrrrrrrrrrrrrr ven a hacernos algun plato de Uruguay y nos divertimos un poquito jajajajajajajajajajajajajajajajaja.
ResponEliminas'em ha publicat dos cops
Elimina