divendres, 31 de maig del 2013

ELS GUSTOS DEL MÓN: "ALFAJORES DE MAIZENA Y PASTELITOS DE DULCE DE LECHE"

Aquesta setmana hem fet dues receptes més una d’Argentina i una altre d’Uruguay.


Hem fet “Alfajores de Maizena” que és un dolç típic tant d’un país com l’altre, format per dues tapes d’una massa feta amb  “maizena”, rovells d’ou, mantega,  i farcides amb “Dulce de Leche” i envoltat amb coco. S’acostuma menjar com a postres o com a acompanyant del “mate” que és una herba que es beu, , però d’una manera diferent, amb el recipient que també es diu “mate” i la “bombilla”
També hem fet “Pastelitos de Dulce de Leche”, la massa que hem utilitzat per fer aquesta recepta era pasta de full, el que hem fet ha estat farcir-la amb “Dulce de Leche” i posar-la al forn uns 15 minuts.
Hem estat escoltant tango i ballant una mica també.






 Yerba Mate: es el nombre de la hierba utilizada para tomar mate. Su denominación cientifica es: Ilex paraguariensis.


Mate: es el nombre del recipiente utilizado para servir/cebar la infusión. También es el nombre que se la da a la infusión ya preparada.


Bombilla: Canuto que se utiliza para llevar la infusión desde el recipiente (mate) hasta la boca. Este proceso se realiza a través de la succión.


Cebar: es la acción de preparar y servir el mate.



Cebador: persona que prepara y sirve el mate.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada